Blog artikelen

Wat zijn de voordelen van een gezichtsborstel?

27 maart 2024
Iedereen heeft zo haar eigen beautyritueel als het aankomt op het schoonmaken van je gezicht. Je kunt je gezicht reinigen met een reguliere ontschminker en pak wattenschijfjes, maar er zijn ook andere manieren voor een schoon gelaat. Met een gezichtsborstel bijvoorbeeld, pak je het allemaal net wat grondiger aan. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van het gebruiken van een gezichtsborstel.

Wanneer ga je een vitamine C serum gebruiken?

29 februari 2024
Hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, ceramiden en ga zo maar door. De lijst belangrijke ingrediƫnten voor een stralende huid wordt steeds groter en soms zien we door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er nu een serum dat geschikt is voor elk huidtype met een makkelijk te onthouden ingrediƫnt: vitamine C. Wanneer kun je een vitamine C serum gebruiken? We vertellen je er alles over in deze blog.

Wat zijn die witte vlekjes op je nagels?

01 februari 2024
We hebben allemaal wel eens van die witte kleine vlekjes op onze nagels. Je ziet ze op de nagels van je handen en op je teennagels verschijnen. Het kunnen kleine puntjes zijn, maar ook strepen. Gelukkig zijn die vlekjes niets om je druk om te maken. Het heeft ook niets te maken met een zinktekort of calciumtekort. Wat zijn die witte vlekjes op je nagels dan wel? Je leest het hier.

Wat zijn biab nagels?

04 januari 2024
Wil je ook prachtig verzorgde nagels? Dan kun je bij de manicure en schoonheidsspecialiste kiezen uit verschillende kunstnagel soorten. Zo zijn er de bekende gelnagels en acrylnagels, maar je kunt tegenwoordig ook kiezen voor biab nagels. Wat zijn biab nagels precies? In dit artikel vertellen we je waarom je zou kiezen voor de biab nagel en alles over de voordelen ervan.

Wat is een HIFU behandeling?

04 december 2023
Met huidveroudering krijgen we helaas allemaal te maken. Naarmate we ouder worden, verslapt de huid. Rimpels krijgen hierdoor een kans zich permanent op onze gezichtshuid te vestigen en dat is nu juist wat we niet willen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig diverse behandelingen om huidveroudering tegen te gaan. Een huidverjongende behandeling zoals HIFU is daar een voorbeeld van. Wat is een HIFU behandeling? In dit artikel lees je er alles over.

Wat te doen tegen kalknagels?

16 november 2023
Heerlijk als straks het zonnetje weer gaat schijnen en we op onze slippers de zomer tegemoet kunnen zien. Tenminste, voor mensen met mooie voeten is dit geen probleem. Maar heb je last van kalknagels, dan hou je het liefst de hele zomer je laarzen aan. Kalknagels zien er nu eenmaal niet fris uit. Toch heeft minstens 5% van de Belgische bevolking er last van. In dit artikel vertellen we je wat te doen tegen kalknagels, zodat ook jij straks weer vrolijk op je slippers rond stapt.